ŞIRNAK / SİLOPİ - 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ORTAOKULU

Nis

23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreninde Okul Müdürü Veysi Alav tarafından Funny Learning English projesinde görev alarak katkı sağlayan öğrencilerimize katılım belgeleri  verilmiştir.

Nis

Funny Learning English projemizde, proje ortaklarımızla birlikte tamamladığımız proje ismi boyama etkinliği İngilizce Öğretmeni Zehra Fener tarafından video oluşturularak Youtube web sitesinde paylaşılmıştır.

Nis

Funny Learning English projemizde, Storyjumper web sitesinde Friendship(Arkadaşlık) isimli hikayemizi proje ortaklarımızla birlikte hazırlayıp yayınladık. Keyifli okumalar dileriz.

Nis

Funny Learning English projesinde emeği geçen İngilizce Öğretmenimiz Zehra Fener'e katılım belgesi verildi.

Nis

Funny Learning English projesi kapsamında Storyjumper web sitesinde riddles(bilmeceler) kitabı oluşturup sınıflarımızda bilmeceleri çözerek eğlendik.

Nis

Funny Learning English projemizde son öğrenci toplantımızı yaptık.

Nis

Funny Learning English projemizde son öğretmen toplantımızı yaptık.

Nis

Funny Learning English Art Colorillo etkinliğimizi tüm proje ortaklarımızla eş zamanlı olarak gerçekleştirdik

Nis

Ortağı olduğumuz  E-Twinning projesi Funny Leaning English oyun etkinliklerimizden keyifli anlar.

Ara

Üyesi olduğumuz e Twinning projemiz Funny Learning English 'te ilk öğrenci tanışma toplantısı yapıldı.Proje ortağımız olan başta Yunanistan olmak üzere, Türkiye,Italya ve Moldova dan öğrenci ve öğretmen arkadaşların katılımıyla eğlenceli şarkılar söylenerek güzel bir tanışma toplantısı yapmış olduk.

Funny Learning English