T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞIRNAK / SİLOPİ - 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ORTAOKULU

TARİHÇE

                 Okulumuz; asırlarca seyahat, göç ve ticaret eden medeniyetlerin geçtiği ipek yolunun şahidi Silopi'de 2017 yılında kurulmuştur. Eğitim-öğretim faaliyetlerimiz, okulumuzun kurulduğu günden bu yana gelişerek ve çağın gereklerine uyarak devam etmektedir. Geleceğe tuttuğumuz ışığımız, kaynağını ülkemizin değerlerinden almaktadır.

 

                    Yıldan yıla, üzerine ekleyerek geliştirdiğimiz olanaklarımız arasında "Resim, Teknoloji ve Tasarım Atölyemiz", geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin ruhunun da eğitilmesi amacıyla kurduğumuz "Müzik Sınıfımız", farklı fikir , duygu, düşünce, hayal dünyalarını barındıran, aynı zamanda çağın gereklerine de ayak uyduran "Z Kütüphanemiz", sağlam zihinlerin sağlam vücutlarda yetişeceğinin bilinciyle öğrencilerimizin daima hizmetinde olan "Voleybol, Basketbol ve Futbol Sahalarımız" bulunmaktadır.

                    Okulumuz bünyesinde; aydınlık geleceğimizin güvenle, huzurla, hevesle içerisine doluştukları 24 derslik, 1 özel eğitim dersliği ve 1 seminer salonu barındırmaktadır. Kapısından olumsuzluğun, dışlanmanın ve nefretin geçmediği adeta sihirli bir kucaklayıcılığa sahip  "Rehberlik Servisimiz" öğrenciye, veliye ve öğretmene psikolojik olarak kol kanat germektedir.

 

                    Müdürümüz başta olmak üzere müdür yardımcılarımız ve 43 eğitim neferi öğretmenimiz ile birlikte geleceğin tarihini yazmaktayız. Okulumuz her zaman ve herkese açıktır.  Bahçesinden ağaçlarımızın ve şen çocuk kahkahalarının eksik olmadığı okulumuzun adı "15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu'dur.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.12.2022 - Güncelleme: 16.12.2022 21:16 - Görüntülenme: 257
  Beğen | 0  kişi beğendi